Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Prezentacije

V Festival Zdravlja i Zdravih stilova života

12.- 13. April, 2014.godine, Delta City - Podgorica

Festival Zdravlja i Zdravih stilova života - manifestacija posvećena zdravlju, i zdravim stilovima života biće održana u ŠOPING MOLU DELTA CITY i to 12 . i 13 . aprila 2013, od 10 do 22 sati u organizaciji Udruženja sportske medicine Crne Gore i Šoping mola Delta city.

Na Festivalu ce ucestvovati farmaceutske kuće, zdravstvene ustanove, instruktori fitnesa i drugih sportova, stručnjaci iz svijeta velnesa i banjskog turizma, kao i oni koji se bave zdravom ishranom. Posjetioci će moći i da besplatno izmjere krvni pritisak, nivo šećera u krvi, odrede indeks tjelesne mase i dobiju besplatne savjete ljekara i farmaceuta. Svrha Festivala zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja.

Poseban segment Festivala predstavljaće besplatni pregledi specijalista primijenjene fizioterapije namijenjeni djeci i mladima svjesni činjenice o porastu deformiteta mišićno koštanog sistema u ovom uzrastu. Na ovom Festivalu ce svoj stand na kome ce biti izlozeni proizvodi imati i Esensa

Slogan Festivala je "Budimo zdravi u zdravom okruženju".


EN   SR  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kontakt.
Farmegra d.o.o
Kritskog odreda 4/1
81000 Podgorica
T. +382 (0)20 623 125
F. +382 (0)20 621 770
E. office@farmegra.com

Copyright 2011 © FARMEGRA D.O.O. All rights reserved. Created by Tip-Top Design.